Bo i stillsam miljö på Österlen

Bo över på
Farmors Lycka

Hos oss bor du i personligt & lantligt inredda rum på vårt gårdshotell eller så finns möjlighet att hyra ”huset vid skogen”. Njut av naturen och den friska luften runtomkring och se solen gå upp över Östersjön på morgonkvisten.

Gårdshotell

gårdshotell på Österlen

På vårt gårdshotell finns åtta mysiga och lantligt inredda rum. Alla gårdsrum har eget badrum med toalett och dusch. Frukost ingår när du sover på gårdshotellet. 

Huset vid skogen

Hyr hus på österlen

Huset vid skogen ligger ca 300m ifrån gårdshotellet i ett väldigt fint och unikt läge. Här hyr du hela huset, en plats för avkoppling och gemenskap med nära och kära. 

Våra hotellpaket

Vandringspaket

Utforska Österlens fantastiska landskap och ät en god picknick på stranden vid haväng. På kvällen serveras en 3-rätters middag och dagen därpå en riklig frukostbuffé.

Cykelpaket

Är cykeln din bästa vän? Vi erbjuder att paket med en underbar cykeltur med lunchstopp på Allé, kaffe kaka, 3-rätters middag, bad i jacuzzi, övernattning och frukostbuffé  

Gårdspaket

Checka ut från vardagen och checka in på Farmors Lycka för avkoppling med naturen utanför sovrumsfönstret. Njut av en god 3-rätters middag och sov gott i ett utav våra mysiga gårdsrum. 

Hundar är välkomna!

Reser ni med er hund och letar efter ett ställe där hundar är välkomna? Hos oss finns två rum ni kan boka om hunden ska följa med på semestern! Hundar får även följa med när man bokar ”huset vid skogen”.

Kontakta oss för att boka rätt rum på mail: boka@farmorslycka.se

Vi tar en extra städavgift på 165kr vid bokning av rum med hund.

Resa med hund

Boka din vistelse på
Farmors Lycka

Hitta lediga rum och boka online!