Restaurang Lyckan

Mat med gårdens egna
råvaror i centrum

Restaurang Lyckan är hotellets restaurang där du kan njuta av god mat i en hemma-hos känsla. Vi använder gårdens egna råvaror kombinerat med lokala råvaror i säsong när vi sätter menyn. Allt kött och ägg vi serverar kommer från vår egna gård! Maten är lantligt inspirerad och det ligger mycket omtanke och kärlek bakom matlagningen. I Restaurang Lyckan kan du äta vår rikliga & hemmagjorda frukostbuffé och vår gårdsmeny på kvällen. Vid enstaka tillfälle bjuder vi in för andra matrelaterade evenemang också.

Öppettider

Julbrunch

Söndagen den 4/12, 11/12 & 18/12 klockan 11-15. 

11/12 & 18/12 – Fullbokat

Mail: boka@farmorslycka.se

Telefonnummer: 0761166290

Är ni ett större sällskap som vill boka lunch/middag utöver öppettider får ni gärna höra av er! 

Processed with VSCO with fp8 preset

Julbrunch med gårdens egna råvaror i centrum!

I december välkomnar vi er till Farmors Lyckas ”Restaurang Lyckan” för en riklig julbrunch att njuta av tillsammans med nära och kära. Ät en god julinspirerad brunch i en lugn och hemma-hos miljö pyntad med julens färger. 

Öppettider för julbrunchen

Pris

295kr/person

Boka julbrunch

Frukostbuffé

Välkomna till oss för en riklig frukostbuffé! Njut av lugnet på gården samtidigt som du mumsar på frukostbufféns alla godheter.

När ni sover gott på morgonen bakar vi surdegsbullar i köket och ni kommer vakna till doften av nybakta bullar. Här serveras kallskuret, grönsaker och frukt, ostfat, olika sorters varm och kall dryck, yoghurt, rostad müsli gjord på gården, gårdens ägg, äggröra med bacon, kakor och lite annat smått och gott.

Buffén står framme mellan kl. 8-10.

Frukosten ingår för våra boende gäster.

Boka frukost

Boka vår frukostbuffé via mail eller telefon.

Mail: boka@farmorslycka.se

Telefon: 0761166290

Frukostbuffé

Gårdsmenyn

På kvällarna serveras en gårdsmeny i Restaurang Lyckan. Maten är lagad från grunden och allt kött vi serverar kommer från gården! Gårdens egna råvaror står i centrum kombinerat med lokala råvaror i säsong. 

Boka bord

Ni bokar bord genom mail eller telefon.

Mail: boka@farmorslycka.se

Telefon: 0761166290

schnitzel

Boka din vistelse på
Farmors Lycka

Hitta lediga rum och boka online!