Hotellpaket ger mer än bara en övernattning

Våra hotellpaket ger dig en upplevelse utöver det vanliga. Vandra eller cykla i de fantastiska omgivningarna kring Farmors Lycka och njut av en god middag i Restaurang Lyckan på kvällen.

Vandra på Österlen

Vandringspaketet

Pris 1880kr/person i dubbelrum

Vandra i fantastisk natur till Haväng och njut av Österlens skiftande landskap på vägen. Hos oss börjar du med fika och laddar upp inför dagens vandring. Med dig på turen får du lunchpaket och vandringskarta av oss. Väl tillbaka väntar ett skönt bad i vår utomhusjacuzzi och god 3-rätters middag i Restaurang Lyckan på kvällen. Sov sedan gott i våra gårdsrum för att avsluta vistelsen med en riklig frukostbuffé dagen därpå.

Gårdshotell

Gårdspaketet

Pris 1420kr/person i dubbelrum

Njut av lugnet och naturen kring gården och koppla av i vår stillsamma miljö. I detta paketet får du ett glas bubbel vid ankomst och en 3-rätters gårdsmiddag i Restaurang Lyckan. Sov sedan gott i ett av våra gårdsrum och ät en riklig frukostbuffé dagen därpå. 

Bokskog

Cykelpaketet

Pris 1930kr/person i dubbelrum

Cykla genom bokskog och öppna landskap med underbara vyer. Starta dagen hos oss för att hämta cykelkarta och fika. I paketet ingår även lunch i Bistron på Buhres Fisk i Kivik, bad i vår utomhusjacuzzi och en 3-rätters gårdsmiddag i vår Restaurang Lyckan. Sov sedan gott i våra gårdsrum och ät en riklig frukostbuffé dagen därpå. 

Vandra på Österlen

Dagsvandring med frukost

Starta dagen med en riklig & hemmagjord frukostbuffé på Farmors Lycka. Vandra sedan vackra Backaleden till Haväng och härliga Skåneleden tillbaka. Med er på turen får ni vandringskarta och lunchpaket. 

Pris: 335kr/person

Dagsvandring med fika

Parkera på Farmors Lycka och käka en morgonfika klockan 11.00. Vandra sedan vackra Backaleden till Haväng och härliga Skåneleden tillbaka. Med er på vandringen får ni lunchpaket och vandringskarta.

Pris: 310kr/person

Boka

Boka ett dagspaket via mail eller telefon.

Mail: boka@farmorslycka.se

Telefon: 0761166290

Boka din vistelse på
Farmors Lycka

Hitta lediga rum och boka online!