Gårdshotell på Österlen

Hos oss bor du i en sekelskiftesgård på Österlen som stod tom i många år efter att farmor flyttat. Gården är helrenoverad mellan 2011-2018. Vi kan fortfarande känna farmor susa förbi och ge oss en klapp på axeln.

Gården ligger alldeles tyst men är en levande gård som vi brukar med naturen utanför sovrumsfönstret. Gårdshotellet ligger nära många sevärdheter du inte får missa på ditt besök på Österlen.

Välkommen att känna den trolska stämningen mellan lövträden i skogsbrynet eller se solen gå upp ur Östersjön, en syn av sådan storhet och prakt att den för många aldrig förbleknar.

8 rum med 17-21 bäddar kan vi erbjuda. Rumsyta är ca 15 kvm (mellan 12-45 kvm). Alla rum har badrum med toalett, dusch, sänglinne, handduk och golvvärme. Vi städar alla rum innan ni kommer och efter ni rest hem.

Gårdsfrukost ingår i rumspriset, en riklig buffé. Rikligt med gemensamma ytor inne och ute. Tv finns gemensamt. Det går bra att medtaga hund vid förbokning. Gratis Wifi med bra täckning. Fri parkering.

Våra rum

Alla våra rum har egen toalett och dusch.

4 stycken standardrum.

1 studio med eget pentry och egen balkong. 1 dubbelsäng och 1 enkelsäng. Vid behov kan vi sätta in en extrasäng här.

1 basic rum. Rummet är lite mindre än de andra men samma bekvämligheter och känsla.

1 rum med havsutsikt. Här finns en dubbelsäng och en enkelsäng.

1 rum med egen ingång. Reser du med hund går det bra att ha hund i detta rummet. Det finns möjlighet att sätta in 2 extrasängar.