Jobba med oss

Om oss:

Vi är ett litet gårdshotell i Ravlunda, Österlen, som funnits i 6 år. Stället har ständigt utvecklats och idag har vi utöver boende en gårdsbutik och restaurang på kvällarna. Utöver detta driver vi även ett lantbruk där vi producerar ägg och har även gris och lammuppfödning. Det är alltid gårdens egna råvaror som står i centrum i vår matlagning och som säljs i butiken. Vi som arbetar här är Christine, hjärnan bakom stället tillsammans med sonen Claes och hans sambo Emmie. Vi vill nu få in fler personer i vårt team och skulle gärna vilja höra ifrån dig om du är intresserad av att arbeta med oss.

Lediga tjänster:

Kock/matglad person

Eftersom stället ständigt utvecklats och köket har blir allt viktigare vill vi nu ha hjälp med matlagning. Maten vi lagar är förhållande vis enkel men vi håller fortfarande en hög nivå. Du behöver inte ha någon erfarenhet men en stark vilja att lära dig och att göra bra ifrån dig. Vi har ingen a-la-carte meny utan serverar en 3-rätters meny varje dag, dessa kommer redan vara satta. Ditt jobb är alltså främst att laga maten vi ska servera och ha ansvar för inköp av varor. Vi ser gärna att du är sammarbetsvillig  eftersom stället är ganska litet och ibland behöver vi hjälpas åt. Vi kommer även hjälpa dig mycket till en början om du skulle vilja/behöva det.

Vi ser gärna att du kan starta redan i april på helgerna. Sommarmånaderna kommer innebära fulltid. Hösten främst helger igen men det finns goda chanser till förlängning då vi har stora mål med stället.

Låter detta som något för dig? Då vill vi gärna höra ifrån dig!

Sommararbetare/extrajobb

Vi söker dig som är ute efter ett extrajobb och/eller ett sommarjobb. Denna tjänsten kan variera i timmar beroende på våra behov/dina möjligheter.

Vi ser gärna att du kan börja redan på helger i april för att sedan arbeta mer under sommarmånaderna och kanske någon helg under hösten också.

Arbetsuppgifterna kommer innebära frukostservering på buffé, incheckningar, städ av rum och allmänna ytor, incheckningar, dukning, servering och andra allmänna uppgifter som kan dyka upp.

Detta är en väldigt rolig tjänst eftersom att den är varierande både i tider och arbetsuppgifter. Det finns stora möjligheter till att lära dig nya saker!

Låter detta som något för dig vill vi gärna att du hör av dig till oss.

Hur söker jag?

Sök våra tjänster genom att skicka lite om dig själv och ditt CV på mail till: husfrun@farmorslycka.se