Dagspaket

Letar ni efter något att göra på Österlen över en dag? Våra dagspaket är en perfekt aktivitet för att ni ska få en underbar dag. Ni kommer uppleva ställen som ni inte får missa på ert besök i vackra Österlen. Paketen passar såväl par/familjer som kompisgrupper eller kolleger (perfekt kick-off aktivitet).

Dagsvandring, paket nr. 1

Börja dagen på Farmors Lycka kl. 11.00 för en god fika och lite energi inför en aktiv dag i naturen. Efter det visar vi er en karta på en rundvandring där ni vandrar Backaleden ner till Haväng och sedan Skåneleden tillbaka till vår gård. Med er på vandringen får ni vars en matsäck med lunch, fika och dryck. Vandringen är ca 12km och du behöver ingen tidigare erfarenhet av vandring. Rundan tar ca 4 timmar.

Highlights längst vägen är Haväng, Brösarps Backar och Verkeåns dalgång.

I paketet ingår: 

  • Fika på Farmors Lycka klockan 11.00
  • Karta att följa på er vandring
  • Lunchpaket

Pris: 310kr/person

Dagsvandring, paket nr. 2

Njut av våra rikliga frukostbuffé där gårdens egna råvaror står i centrum mellan 8.00-10.00 på morgonen. Efter det visar vi er en karta på en rundvandring där ni vandrar Backaleden ner till Haväng och sedan Skåneleden tillbaka till vår gård. Med er på vandringen får ni vars en matsäck med lunch, fika och dryck. Vandringen är ca 12km och du behöver ingen tidigare erfarenhet av vandring. Rundan tar ca 4 timmar.

Highlights längst vägen är Haväng, Brösarps Backar och Verkeåns dalgång.

I paketet ingår: 

  • Frukostbuffé på Farmors Lycka mellan 8.00-10.00
  • Karta att följa på er vandring
  • Lunchpaket

Pris: 335kr/person

Övernattning och mat på kvällen

Om ni är intresserade av att sova över och äta middag på vårt mysiga gårdshotell efter en underbar dag i naturen finns färdiga paket för det på hemsidan under “paket och erbjudanden”. De går även att boka dem via vår hemsida. Önskar ni bara att boka till middag på kvällen skriv det i ert mail när ni bokar.

Boka

För att boka ett av våra dagspaket kontakta boka@farmorslycka.se