rand2

01

Mindre format sommar2015

03

VÅRA RUM

Våra rum finns i detta sekelskifteshus  byggt mellan 1885 – 1911 och i annexet brygghuset. Totalt 7 rum. Samtliga sovrum har gemensamt tillgång till Tv i stora salongen. Gemensam tillgång till ett litet pentry med vask,kylskåp,mikro och lite porslin vid vår köksingång.


Sovrum

Alla rum är totalrenoverade med golvvärme och eget badrum med dusch. Fyra rum är belägna på ovanvåningen, Tre rum på markplan i Brygghuset. Tv finns i stora salongen gemensamt för alla.


Herrskapets sovrum:
I fönster mot söder tittar du ut på den kringbyggda gården med sitt valnötsträd i mitten. Sover i nya sängar med farmors gamla sängramsgavel.

Unga Frökens kammare:
Även i detta rum målat i brunockra tittar du ut på den kringbyggda gården, idag med rosor, gräs , grusgångar och den gamla buxbomshäcken.

Pigans Krypin:
Gavelrummet mot väster med sitt runda nygamla fönster, målat i ljus gulockra. Utanför finns ett trädäck.

Mors kammare:
Gavelrum mot öster, med utsikt, om vädret tillåter, över havet. Det finns en tredje lite mindre bädd i rummet också.

Brygghuset:
Två till tre trappsteg upp:

VÄVSTUAN: Ljusaste rummet med utsikt över innergården,genom grinden längst i öster blänker havet i horisonten.

BAGARUGNEN: Utanför det västra fönstret spatserar/flyger mycket av det vilda förbi i skymning och gryning,även gårdens lamm i hagen sommartid.

DRÄNGAKAMMAREN: Egen ingång mot innergården i öster, i väster går lammen utanför fönstret. Lite trångt, men vi kan sätta in två extrasängar vid behov.

 

Se prisuppgifter och beskrivning av våra andra lokaler, klicka här!